Weekendverzorging hertenkamp 2014 geregeld

Op dinsdag avond 21 januari kwamen de vrijwilligers voor de weekendverzorging van het hertenkamp bijeen. Tijdens die bijeenkomst werd onder genot van een kop koffie / thee en iets lekkers het rooster voor 2014 opgesteld. Daarnaast werden ervaringen uitgewisseld, knelpunten aan de orde gesteld en verbetervoorstellen gedaan. Daarbij was ook een vertegenwoordiger van de Mikkelhorst aanwezig. De mensen van de Mikkelhorst doen de doordeweekse verzorging. Er zijn momenteel 11 verzorgers/koppels die met veel plezier de weekendverzorging voor hun rekening nemen.

Dit bericht werd geplaatst in Fauna. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.