Toekomstvisie

Op maandagavond 14 januari 2013 presenteerden studenten van de Hogeschool Van Hall Larenstein de visie op het herstel van het Boeremapark.

De visie is op initiatief van de Stichting Burgemeester Boeremapark gemaakt. Herstel van het park in oude luister is de primaire doelstelling  van de stichting. Daarvoor was een gedegen visie nodig.

Voor de ontwikkeling van zo’n visie was specialistische inbreng nodig. Die expertise is georganiseerd door een samenwerking aan te gaan met de Hogeschool Van Hall Larenstein uit Velp, een opleidingsinstituut van naam en faam. Een groep van zeven enthousiaste studenten werd bereid gevonden een half jaar lang aan de slag te gaan met de ontwikkeling van een visie op het herstel en toekomstig beheer van het park. Dit proces werd begeleid door een even enthousiaste groep vrijwilligers uit het netwerk van de stichting.

Studenten VHL 2012

De studenten zijn hebben een uitgebreide analyse van de problemen gemaakt en van daaruit op creatieve wijze plannen bedacht. Deze plannen zullen niet in één keer worden uitgevoerd. Dat heeft te maken met de beperkte financiële ruimte bij de gemeente. De stichting wil op basis van de visie fondsen werven voor deelprojecten die in samenwerking met de gemeente gefaseerd tot uitvoering worden gebracht.

Visie Boeremapark 1

Bekijk hier de volledig visie: Visie Boeremapark januari 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.