Hertenkamp beschadigd tijdens hevig onweer

Het hevige onweer van afgelopen nacht heeft in heel Haren sporen achtergelaten. Ook het Boeremapark kwam niet ongeschonden door het noodweer. Her en der braken takken af en een forse afgewaaide tak sloeg een bres in de omheining van het hertenkamp. Het gat werd in eerste instantie provisorisch gedicht. Later kwam de brandweer te hulp om de tak met de kettingzaag te verwijderen en de opening met gaas te dichten. Hulde aan de dames en heren van de vrijwillige brandweer die de hele nacht en dag in touw zijn geweest om omgewaaide bomen en takken op te ruimen. De dieren in het hertenkamp bleven  gelukkig ongedeerd en kwamen met de schrik vrij.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.