Vandalisme in het park

Maandagavond 6 augustus is tussen grofweg 21:00 en 23:30 één van de mooie lichtmasten in het park door vandalen vernield. Een slag in het gezicht van alle vrijwilligers die zich al jarenlang inzetten voor het Boeremapark.

De vrijwilligers van de Stichting hebben in 2012 veel tijd geïnvesteerd om de verlichting in het park te verbeteren en deze mooie lichtmasten geplaatst te krijgen. Dan is het hoogst frustrerend om nu te moeten zien hoe dit door pure baldadigheid wordt vernield. Wij hebben aangifte bij de politie gedaan en willen graag weten wie dit heeft gedaan. Heeft u op de bewuste avond iets gezien dat kan helpen de dader(s) op te sporen? Laat het ons weten!

Dit bericht werd geplaatst in Vandalisme en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.