Roelof in het zonnetje op OOG TV

Roelof Lamberts werkt op Zorgboerderij De Mikkelhorst en is inmiddels een bekende verschijning in het Boeremapark. Afgelopen vrijdag 27 december werd Roelof door OOG TV een ochtend gevolgd bij zijn werkzaamheden. 

Het hertenkamp in het park was in 2012 bijna wegbezuinigd. Dankzij een samenwerking tussen de Stichting Burgemeester Boeremapark, Zorgboerderij De Mikkelhorst en de gemeente kon dat gelukkig worden voorkomen. Roelof verzorgt al weer 2 jaar lang met hart en ziel de dieren in het hertenkamp van het Boeremapark. Dat doet hij op doordeweekse dagen. Een groep enthousiaste vrijwilligers van de Stichting verzorgt de dieren in de weekenden, feestdagen en vakanties.

Klik op de foto voor de reportage van OOG TV

 

Dit bericht werd geplaatst in Hertenkamp en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.