Tai Chi 2021? Breng je stem uit!

Deze zomer waren de gratis Tai Chi lessen in het Boeremapark een groot succes en voor herhaling vatbaar. Om dit ook voor de zomer 2021 mogelijk te maken is het event aangemeld voor financiële ondersteuning vanuit de Groene Parel. Vind u dit ook een goed idee? Breng dan uw stem uit op de website van de Groene Parel. Dat kan tot 8 december!

Om uw stem uit te kunnen brengen kunt u inloggen met uw Google-account of door een account aan te maken. De ideeën met de meeste stemmen mogen rekenen op een financiële bijdrage om het idee uit te voeren. Uw stem is daarom van belang! Klik op de volgende link om uw stem uit te brengen: Groene Parel Tai Chi Boeremapark

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.