Zaterdag 5 november Natuurwerkdag

Het Burgemeester Boeremapark is zaterdag 5 november weer één van vele plekken in Nederland waar vrijwilligers aan de slag gaan tijdens de landelijke Natuurwerkdag. Duizenden deelnemers leven zich deze dag uit in bos, park of boomgaard om de leefomgeving mooier te maken. 

Tijdens de Natuurwerkdag kunnen in het park weer verschillende klussen worden gedaan. Zo staat er onder andere weer het nodige snoeiwerk op het programma en zal er weer het nodige zwerfvuil worden verzameld.

De start van de Natuurwerkdag in het Boeremapark is om 10.00 uur bij de grote stenen bank met een kopje koffie en een korte instructie. Rond 13.00 uur zal het werk zijn gedaan en wordt de dag afgesloten met een lekker kop soep en een broodje!

Meedoen? Meldt u dan a.u.b. aan via een mailtje naar boeremapark@gmail.com of via de link: Natuurwerkdag Boeremapark.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.