Burendag topdag!

Volop zon, enthousiaste mensen, culinaire verwennerij van Culinaire Zaken, een geslaagde missie, kortom …….. een perfecte Burendag 2014.

DSC_0090_01

Zaterdag 27 september deed het Boeremapark voor de derde keer mee aan de nationale Burendag. De bijzonder missie voor deze dag was het ophangen van een groot aantal nestkastjes voor diverse vogelsoorten. Met een groep van circa 20 enthousiaste vrijwilligers werd deze dag weer veel werk verzet. Jong en oud deed mee. Na de koffie met stroopwafelcake werden de handen uit de mouwen gestoken. Naast het ophangen van de nestkastjes werd het park weer ontdaan van het nodige zwerfvuil, werden bramen en opschot verwijderd en werden de brandnetels in het hertenkamp gemaaid. Tussen de middag kon iedereen weer op krachten komen met een heerlijke kop huisgemaakte tomatensoep en zelfgebakken brood van Pieter Dijkema. Dit rustmoment was meteen een uitstekende gelegenheid om als buurtgenoten weer eens bij te praten. Even na drieën was de koek op en keerde iedereen moe maar voldaan naar huis. Bekijk via deze link ons fotoalbum op Facebook.

DSC_0087_02

We bedanken alle deelnemers voor hun geweldige inzet op deze dag, de gemeente Haren voor het beschikbaar stellen van gereedschappen en het Oranjefonds voor hun bijdrage in de aanschaf van de nestkastjes.

Stichting Burgemeester Boeremapark

Dit bericht werd geplaatst in Werkdagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.