Natuurwerkdag zaterdag 1 november

Het Burgemeester Boeremapark in de gemeente Haren is zaterdag 1 november één van de ruim  vierhonderd plekken in Nederland waar gewerkt gaat worden op de Landelijke Natuurwerkdag. Duizenden deelnemers leven zich deze dag uit in bos, park, boomgaard of bij vennetjes om de leefomgeving mooier te maken. In korte tijd krijg je als vrijwilliger een goed beeld van de gevarieerde werkzaamheden die natuur- en landschapsorganisaties zoals Landschapsbeheer Groningen verrichten.

Banner Natuurwerkdag 2014

Tijdens de Natuurwerkdag kunnen verschillende klussen worden gedaan. Zo willen we het plantvak bij de entree Parkweg opnieuw inplanten. De gemeente heeft hiervoor plantmateriaal beschikbaar gesteld. Verder moet er op aantal plekken weer opschot worden verwijderd, kan er afgevallen blad worden aangeharkt en zwerfvuil worden verzameld. Klik op de werklijst voor een overzicht.

De start van de Natuurwerkdag in het Boeremapark is om 10.00 uur bij de grote stenen bank met een kopje koffie en een korte instructie. Rond 13.00 uur zal het werk zijn gedaan en wordt er afgesloten met een lekker kop soep verzorgd door Culinaire Zaken!

Meedoen? Meldt u dan a.u.b. aan via boeremapark@gmail.com of via de link Natuurwerkdag Boeremapark.

Dit bericht werd geplaatst in Werkdagen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.