Fijne kerstsfeer in het Boeremapark

IMG_1774 GHW Christmas Carol Boeremapark - small

Foto: Stef Steneker freelance fotograaf

Vanavond heerste een heerlijke kerststemming in het sfeervol verlichtte Boeremapark. Ongeveer 150 bezoekers luisterden bij de Boeremabank  onder het genot van glühwein naar de Christmas Carols die door leden van het  Brinkkoor en het dameskoor Happy Hour ten gehore werden gebracht.

Tegen half acht kwam het koor al zingend vanaf de Lokveenweg het park ingewandeld. Langs de voetpaden stonden honderden kaarsjes die zorgden voor een sfeervolle verlichting. Bij de Boeremabank maakten vuurkorven en glühwein van Culinaire Zaken de kerssfeer compleet.  Aangekomen bij de Boeremabank bracht het gecombineerde koor onder leiding van Annemarie Kooij diverse Chrismas Carols voor een enthousiast publiek. Al met al een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Dit bericht werd geplaatst in Jubileumjaar. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.