Tai Chi experience Boeremapark

In de prachtige ambiance van het park met ontluikend groen en het rustgevend geklater van de fontein op de achtergrond, maakte een groep Harenaars vandaag kennis met de beginselen van Tai Chi.

Onder deskundige leiding van Josine Zeijen bewogen de 11 deelnemers behoedzaam over het gazon om aan den lijve te ervaren hoe Tai Chi lichaam en geest in harmonie brengt en vitaliseert. De deelnemersgroep bestond uit een mooi mix van jong en oud / dames en heren. De Tai Chi experience werd gegeven in het kader van het jubileumjaar 80 jaar Boeremapark.

IMG_20160423_121835

Klik op de foto voor het fotoalbum!

De deelnemers waren na afloop enthousiast en zijn een mooie ervaring rijker geworden. We bedanken Josine Zeijen voor deze kennismaking en hopen dat de het park vaker Tai Chi-beoefenaars krijgt te zien. In de reeks van Beweging in het Boeremapark tijdens het jubileumjaar volgt op 30 april ‘Yoga in het park’ onder leiding van Karka Speelman.

Meedoen? Meldt je aan via E-mail naar boeremapark@gmail.com onder vermelding van Yoga in het Boeremapark met het aantal deelnemers, de namen en geboortedata van de deelnemers.

Dit bericht werd geplaatst in Jubileumjaar en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Tai Chi experience Boeremapark

  1. Albert zegt:

    Nice blog youu have

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.