Onstuimige Bootcamp Boeremapark

De harde wind en een incidentele bui weerhield de 12 bootcampers er niet van om er lekker tegen aan te gaan tijdens de Bootcamp Boeremapark op zaterdag 16 april. Onder strakke leiding van ‘drill-master’ Paul Bongers van Pro-Fit Medisch Centrum Zuid werden alle spiergroepen vakkundig aangepakt. De Bootcamp werd georganiseerd door de Stichting Burgmeester Boeremapark in het kader van het jubileumjaar.

De groep, bestaande uit 10 jonge dames en 2 heren, begon met de warming-up bij de Boeremabank. Toen de spieren op temperatuur waren volgde meerdere malen een rondje park. De rondjes park werden herhaaldelijk onderbroken om oefeningen uit te voeren. Daarbij kregen alle spiergroepen een grondige beurt. Menig voorbijganger keek verrast op van zoveel dynamiek in het park. Na drie kwartier intensief trainen werd de sessie afgesloten met een frisse stortbui als cooling-down, geheel in de geest van een bootcamp. Moe maar voldaan keerden de deelnemers huiswaarts.

Klik op de foto om het album te bekijken

We bedanken ‘drill-master’ Paul Bongers van Pro-Fit MCZ voor z’n bezielende leiding en inzet voor de Bootcamp Boeremapark.

Bootcamp the movie

In de reeks van Beweging in het Boeremapark tijdens het jubileumjaar volgen op 23 april ‘Tai Chi in het park’ en op 30 april ‘Yoga in het park’.

Meedoen? Meldt je aan via E-mail naar boeremapark@gmail.com onder vermelding van Tai Chi en/of Yoga in het Boeremapark met het aantal deelnemers, de namen en geboortedata van de deelnemers.

Dit bericht werd geplaatst in Jubileumjaar en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.