Omheining hertenkamp provisorisch hersteld

De omheining in het hertenkamp is vandaag provisorisch hersteld. Deze raakte tijdens de storm van afgelopen zomer beschadigd. Een hele sectie werd weggeslagen door een afgewaaide boomtak. Het gat werd in eerste instantie door de mannen van de brandweer met een stuk gaas gedicht.

De omheining verkeert in slechte staat en volledig herstel zit in de planning. Dat gaat nog even duren en dus was provisorisch herstel noodzakelijk. Tijdens de Natuurwerkdag op 5 november worden de takken in het hertenkamp opgeruimd.

dsc_0397-collage

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.