Help mee op de Natuurwerkdag zaterdag 3 november!

Het Burgemeester Boeremapark in de gemeente Haren is zaterdag 3 november één van vele plekken in Nederland waar vrijwilligers aan de slag gaan tijdens de landelijke Natuurwerkdag. Duizenden deelnemers leven zich deze dag uit in bos, park, boomgaard of bij vennetjes om de leefomgeving mooier te maken. 

Tijdens de Natuurwerkdag in het Boeremapark kunnen verschillende klussen worden gedaan. Zo staat er onder andere weer het nodige snoeiwerk op het programma, moet er blad worden geblazen en zwerfvuil worden opgeruimd.

De start van de Natuurwerkdag in het Boeremapark is om 10.00 uur bij de grote stenen bank met een kopje koffie en een korte instructie. Rond 13.00 uur zal het werk zijn gedaan en wordt de dag afgesloten met een lekker kop soep en brood verzorgd door Astoria!

Meedoen? Meldt u dan a.u.b. aan via een mailtje naar boeremapark@gmail.com of via de link: Natuurwerkdag Boeremapark.

Dit bericht werd geplaatst in Werkdagen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.