Tai Chi stopt vanwege nieuwe Coronamaatregelen!

De Stichting Burgemeester Boeremapark heeft vanavond naar aanleiding van de aangescherpte Coronamaatregelen helaas moeten besluiten de Tai Chi lessen in het Boeremapark voortijdig te beëindigen. Dit besluit werd mede ingegeven door het feit dat veel deelnemers behoren tot de kwetsbare groep.

De gratis Tai Chi lessen waren vanaf de start een groot succes en voorzagen in een onverwacht grote behoefte in Corona-tijd. Afgelopen zomer maakte een grote groep mensen dankbaar gebruik van deze mogelijkheid. Op 11 september werd nog bericht dat de lessen konden worden verlengd tot en met 12 oktober. Dat moet nu helaas 6 lessen voor de beoogde einddatum stoppen, omdat vanaf 29 september voor buitenruimtes een maximale groepsgrootte van 40 mensen geldt. Bovendien behoren veel deelnemers tot de kwetsbare groep. Ook dat gegeven maakt het, gezien de snelle toename van het aantal besmettingen, niet langer verantwoord deze activiteit voort te zetten. De Stichting zet zich in om dit event volgend jaar opnieuw te organiseren en heeft dit idee ingebracht voor De Groene Parel. U kunt dit idee steunen via deze link.

Dit bericht werd geplaatst in Events. Bookmark de permalink .

Een reactie op Tai Chi stopt vanwege nieuwe Coronamaatregelen!

  1. Janny Drenth zegt:

    Hallo,
    Erg jammer dat de Tai chi vroegtijdig stopt. De reden waarom vind ik echter dubieus. Nu het kouder wordt komen er sowieso minder mensen, afstand van 1,5 m was en is altijd automatisch gehandhaafd. Taichi is goed voor het immuunsysteem. Niet onbelangrijk: het is in de buitenlucht. Al met al vind ik het dit een slechte, ondoordachte beslissing. Jammer dat we monddood worden gemaakt, alsof we zelf geen verantwoordelijkheid hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.