Tai Chi verlengd t/m 12 oktober!

Dankzij een extra bijdrage van het Wijkteam Haren gemeente Groningen kunnen de gratis Tai Chi lessen in het Boeremapark worden verlengd tot en met 12 oktober. Daarmee komt een wens van veel trouwe deelnemers in vervulling.

De gratis Tai Chi lessen in het Boeremapark zijn een groot succes. Een grote groep mensen maakt al sinds juni 3 keer week dankbaar gebruik van deze zomeractiviteit. De Tai Chi lessen werden mogelijk gemaakt door bijdragen van de Stichting Fondsenbeheer Welzijn Haren, de Stichting Dorpsfonds Haren, de gemeente Groningen en de Stichting Burgemeester Boeremapark. Met de extra bijdrage van het Wijkteam Haren kan deze activiteit worden verlengd tot en met 12 oktober.

Dit bericht werd geplaatst in Events. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.