Zonnige start Tai Chi in het Boeremapark

Afgelopen woensdag 2 juni zijn de gratis Tai Chi lessen in het Boeremapark weer begonnen. Onder een stralende zon ging de eerste groep deelnemers enthousiast van start. Wethouder Philip Broeksma was bij de start aanwezig en sprak de groep vooraf toe.

De Corona-maatregelen zijn met ingang van 5 juni verruimd. Dit betekent dat er met ingang van maandag 7 juni weer één les per ochtend wordt gegeven, net als vorig jaar. Vooraf aanmelden is niet meer nodig! U kunt gewoon langskomen als u mee wilt doen. De lessen worden wekelijks gegeven op maandag, woensdag en vrijdagochtend en beginnen om 9.30 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.