Bewegen in het Boeremapark

Naast de Tai Chi lessen die wekelijks worden gegeven op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend is het sinds 24 augustus ook mogelijk om op de dinsdagochtenden onder deskundige begeleiding te bewegen in het park.

Elke dinsdagochtend van 9:30 tot 10:30 uur is er tot oktober een beweegles onder begeleiding van bewegingscoach Linda van As van Medisch Centrum Zuid Haren. De lessen duren ongeveer een uur en worden buiten bij de Boeremabank gegeven. Deelname is gratis! Tijdens de beweegles worden er verschillende oefeningen gedaan gericht op kracht, conditie en balans. De oefeningen zijn laagdrempelig en daardoor zeer geschikt voor ouderen.

Dit bericht werd geplaatst in Events en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.