Tai Chi en beweeglessen 2021 beëindigd

Met de intrede van de herfst zijn de wekelijkse Tai Chi en beweeglessen beëindigd. Op vrijdag 1 oktober werd de laatste Tai Chi les afgesloten met een nazit onder het genot van koffie en zelfgebakken lekkernijen. De hele zomer lang konden Harenaren 3 keer per week in het Boeremapark genieten van de gratis Tai Chi lessen onder leiding van David M. Knibbe. Velen hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze unieke mogelijkheid. Elke les weer waren er veel deelnemers en niet alleen uit Haren. De lessen trokken ook deelnemers uit Groningen, Paterswolde, Hoogezand en zelfs Assen. De lessen werden dit jaar mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Groningen en donaties van de deelnemers.

De gratis beweeglessen in het park onder leiding van Linda van As van Medisch Centrum Zuid werden sinds 24 augustus gegeven op de dinsdagen.  

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.