Waterballet na wolkbreuk

De wolkbreuk boven Haren op zaterdag 6 mei zorgde ook voor een ‘waterballet’ in het Boeremapark. Maar het park deed uiteindelijk waar het ook voor bedoeld is: tijdelijke water bergen bij hevige regenbuien! Het ongemak was tijdelijk, want de volgende dag was het water alweer behoorlijk gezakt en konden wandelaars alweer een rondje park doen. Ook de geplande speurtocht voor kinderen kon gewoon doorgaan. Helaas is wel het broedsels van een koppel Canadese ganzen verloren gegaan, omdat ook het eiland onderwater kwam te staan. Gelukkig was één koppel er al in geslaagd een nest uit te broeden.

Dronebeeld na de wolkbreuk van Laurence Reinders
Het Boeremapark bij RTL weerman Reinier v/d Berg

Dit bericht werd geplaatst in Events en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.