Spannende speurtocht

Daags na de wolkbreuk van zaterdag 6 mei was er een spannende speurtocht voor jonge speurders in het Boeremapark. Gelukkig was het water na de overstroming op zaterdag alweer genoeg gezakt en waren de weergoden gunstig gestemd. De speurtocht, waar veel kinderen naar uit hadden gekeken, kon gewoon doorgaan in een zonnig Boeremapark. Ruim 20 enthousiaste kinderen speurden in het park naar de antwoorden op de vragen over het park. Alle deelnemers werden na afloop beloond met wat lekker.

Dit bericht werd geplaatst in Events en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.