Vogelgriep

In verband met de maatregelen ter bestrijding van de vogelgriep, worden de dieren in het hertenkamp sinds vorige week ook op doordeweekse dagen door vrijwilligers van de Stichting Burgemeester Boeremapark verzorgd.

De Mikkelhorst verzorgt de dieren in het hertenkamp normaliter op doordeweekse dagen. Vrijwilligers van de stichting doen dat in de weekenden en op feestdagen. In verband met de vogelgriep zijn een aantal maatregelen getroffen. Zo is de kinderboerderij op de Mikkelhorst gesloten voor publiek en mogen de dierenverzorgers van De Mikkelhorst niet pendelen tussen de zorgboerderij en het hertenkamp in het Boeremapark. Dit om het risico van besmetting te beperken. Daarom worden de dieren in het hertenkamp voorlopig ook op doordeweekse dagen verzorgd door vrijwilligers van de stichting.

Dit bericht werd geplaatst in Hertenkamp. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.