Herstelplan Boeremapark officieel van start

Met een machinale greep uit een baggerschuit gaven wethouder Philip Broeksma en Cor Harms van de Stichting Burgemeester Boeremapark vrijdagmiddag 5 november het officiële startsein voor het groot onderhoud aan het Boeremapark.

De firma Ippel Dredging uit Koudum gaat de komende weken de grote vijver en de waterpartij in het hertenkamp uitbaggeren. Dit duurt naar verwachting tot medio december. Daarna wordt de beschoeiing vervangen. Tegelijkertijd pakt de firma Krinkels het groenherstel aan. Er zal eerst veel worden gesnoeid, maar daarna wordt er nieuw aangeplant. Elders op onze website of de website van de gemeente vindt u meer informatie over de herstelwerkzaamheden.

Dit bericht werd geplaatst in herstelplan, Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.