Gratis Tai Chi lessen in het Boeremapark!

Afgelopen woensdag 1 juni zijn de gratis Tai Chi lessen in het Boeremapark weer begonnen. Het is voor het derde achtereenvolgende jaar dat de lessen worden georganiseerd door de Stichting Burgemeester Boeremapark.

De stichting is in 2020, tijdens de Corona-periode, begonnen met de gratis Tai Chi lessen in de prachtige ambiance van het Burgemeester Boeremapark. Dat bleek een schot in de roos. Velen maken sindsdien dankbaar gebruik van de mogelijkheid om tijdens de zomer in de buitenlucht lichaam en geest te trainen. De lessen worden weer als vanouds verzorgd door David M. Knibbe van Tai Chi Groningen.

Meedoen? De lessen richten zich met name op de wat oudere generatie, maar iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en deelname is helemaal gratis. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent om de lessen vanaf het begin te volgen. Verder is er weinig nodig. Tai Chi beoefen je in ruime, prettig zittende kleding en met lichte sportschoenen aan je voeten. De bewegingen zijn langzaam en vloeiend. Tai Chi is daarom geschikt voor jong en oud. De lessen worden tijdens de zomerperiode gegeven op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend, duren ongeveer 3 kwartier en starten om 9:30 uur bij de grote Boeremabank in het park.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van deelnemers en een bijdrage van de gemeente Groningen.

Meer informatie:  lees het artikel ‘Doe als de Chinezen, kom in evenwicht met Tai Chi’ op PlusOnline.

Dit bericht werd geplaatst in Events en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.